3 от 4 в месеца на йога с 5kmrun

0

Какво е това? От 18 юни до 9 юли в четири последователни съботи в Южния парк, ще бъдем подвластни на месеца на йога практиките.

Идеята? В месеца на йога, да запознаем и предложим на нашите участници основни и полезни стречинг и йога практики,  включително дихателни техники и медитация, които ще ни научат как да успяваме да се зареждаме с енергия, как да успокояваме ума си и как да се освобождаваме от стреса.

Какво ще се случва? След всяко бягане (18 и 25 юни, 2 и 9 юли), можете да останете за лек стречинг, който ще прераства в йога упражнения и релаксация за ума и тялото. 

Как? Нашите партньори от “Изкуството да живееш”, ще подсигурят за вас шалтета, както и йога инструктор с опит в бягането. По същото време, инструктори от “Изкуството да живееш” ще провеждат йога практики за техни записани участници, така че ние от 5kmrun, сме поканени да се присъединим.

Предизвикателството? Всички наши 5кмрънци (както и участници от “Изкуството да живееш”), които успеят да запишат 3 бягания от 4 възможни в Южен парк, ще могат да участват в разпределението на три специални награди “за двама”.

Награди:

*Курс за двама с дихателни техники и медитация (онлайн или на живо) – в 3 занятия по 3 часа ще научиш комплект с дихателни техники, медитация и йога, с които да се зареждаш с енергия, успокояваш ума си и се освобождаваш от стреса.

*Абонамент за двама за 3 месеца за онлайн йога занятия или на живо, които се провеждат всеки ден в 3 различни времена и се водят от различни сертифицирани инструктори на Изкуството да живееш.

*Билет за двама за уникалното събитие в Киноцентър Бояна – ШЕСТО ЧУВСТВО с Шри Шри Рави Шанкар, просветлен учител от Индия. Събитието ще включва медитация и беседа на красивия римски декор на филмовото студио под открито небе.

 

Инструктор: Красимир Бенямин от Био Бенямин

Преподава от 14 години йога, медитация и дихателни техники като доброволец в Изкуството да живееш. Любител бегач от дълги години, участва и подкрепя множество български бегачески събития и лекоатлети. 

Краси е шоколатиер по професия и с удоволствие ще сподели с вас прости, но ефикасни техники, които са му помагали както в спорта и бягането, така и в бизнеса.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)