5 камаран на седмицата: Владимир Георгиев

0

Представи се, кажи нещо за себе си? Здравейте. Казвам се Владимир Георгиев и съм на 43 години (поне още 1 месец 😀 ) В момента едната ми работа е в сферата на комуналните услуги. Другата, тази, която ми е на сърце е Wellnes треньор в областта на храненето. Опитвам се да съм пълноценен и на двете места 😉 Но най-голямо удоволствие ми доставя втората.

От кога бягаш? Интересен факт при мен е, че моите спортни начинания започнаха именно с 5kmrun. До преди първото ми бягане в Западен парк, аз не съм спортувал, а какво да говоря за бягане. Покрай бяганията в парка започнах да се оглеждам и за други по-предизвикателни.

Как се реши да започнеш да бягаш на 5kmrun? Имаше един ден, преди години, в който аз заявих, че един ден ще отида да тичам с капитана на отбора в който членувам в момента – Прах в очите. Естествено тогава никой не ми повярва, поради факта че бях с 30 кила по тежък и не спортувах. Всъщност излъчването ми беше по скоро като състезател по надяждане с бургери. Въпреки всичко това, основният „виновник“ в кавички естествено, е друг член на отбора – Апостол Джалов, който ме заведе в Западен, показа ми маршрута и някои тънкости в него. Това беше седмицата преди моето първо бягане. От този ден, времето в събота сутрин ми е планирано за отмора и раздвижване и зареждане, най-често В Западен парк.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Всъщност 5kmrun не промени моето бягане. 5kmrun изгради основите на моето бягане и даде началото на желанието ми за надграждане. Показа ми красотата на бягането в гората, далеч от асфалт и бетон.

Къде би ти се искало или плануваш, да пробягаш едно 5kmrun Selfie? Селфито е доста забавна инициатива. Не съм мислил къде искам да направя селфи бягане, но пък се замислям, че ако отида някъде, обезателно планирам маршрут и бягам.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Колкото и странно да звучи, бягането в което участвам ежеседмично ми е таман 😊 Харесва ми организацията, обкръжението и въобще всички участници. Някак си сме като колектив. Не мисля, че искам да променям нещо.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Тук постигнатото време няма място, защото с всяко бягане се стремя да подобря нещо, но много се гордея с факта, че успях да изградя един полезен навик. Успоредно с това имам подкрепата , която ми дава възможност за усъвършенстване.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Доста дълго време не беше валяло дъжд на нашите бягания в събота. Преди няколко бягания обаче серията от сухи бягания свърши и ни заваля. Въпреки това обаче нямаше вятър и се бягаше чудно. След това бягане си говорихме с останалите, че това беше може би най приятното бягане от мноооого време насам. Наистина беше най зареждащото 5кмрънче.

За финал искам да благодаря на организаторите за това, че правят всичко възможно, такива хора като мен, да открият красотата от бягането.

Благодарим ти Владо за това интервю, успех.

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)