5 камаран на седмицата: Илияна Калева

0

Професия/ Работа? Фризьор

Представи се, кажи нещо за себе си? 35 годишна блондинка, щастлива, влюбена и работохоличка.

От кога бягаш? Цял живот от проблеми.

Какво ти харесва в 5kmrun? Страхотни  хора и приятели. Бягане а след това кафе на морето… идеалната събота! Още от първия път след като ме заведе приятел се влюбих в 5кмран… тук открих най-близките си хора.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Направи ме по дисциплинирана. Получавам съвети от други бегачи. Започнах да го приемам по-сериозно.

Какво мислиш за доброволчеството? Аз съм доброволствала на пункт на ултра състезание и съм дарявала кръв. Така, че … ПОЛОЖИТЕЛНО. Всеки трябва да доброволства поне веднъж в живота си, да отдели от времето за другите

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? Хммм… може би началния час..По-съм ранобудна.

Личен успех или постижение с което се гордееш? В началото бягах 5 км сега имам зад гърба си два цели маратони и едно ултра. Междувременно открих най-добрите си приятели на 5км.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Първата ми среща с приятеля ми беше на 5кмран. Доведох го, за да му покажа по добър начин на живот. В началото той щеше да умре… после не ми се обади дълго време… мислех, че е от бягането. Сега бяга и той 🙂

Благодарим ти Илияна за това интервю, успех! 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР