5 камаран на седмицата: Кремена Камбурова

0

Професия/ Работа? Както казват хората, работя компютри 😊

Представи се, кажи нещо за себе си? Здравейте, казвам се Кремена, на 27 години, от Луковит.  Завършила съм ТУ София.

От кога бягаш? Бягам от 2012 година, като малка не харесвах спорта.

Как се реши да започнеш да бягаш на 5kmrun? Бях чувала за 5kmrun още през 2015 г., но първото ми участие беше през 2016. От фирмата, в която работя, се подготвяхме за Business run, когато колеги ме доведоха на старта на 5kmrun. Тогава беше и моето първо бягане. Харесвам 5kmrun, защото не си пропилявам съботата и имам причина да стана рано. Е, признавам си, че всеки път съм на косъм да изпусна старта (не, че не се е случвало).

Как 5kmrun промени твоето бягане? Преди 5kmrun никога не си бях измервала времето не само за 5км, просто бягах без особена цел. Нямах приложение, в което да си следя бяганията, нито пък часовник.

Къде би ти се искало или плануваш, да пробягаш едно 5kmrun Selfie? Предвид извънредните мерки сега, бих искала да пътувам извън България и да пробягам 5км в Португалия, Фаро.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? На ясно съм колко много усилия коства една такава организация, така че не бих променила нищо. Но много се радвам на тематичните бягания.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Не съм имала цели за бягането. Това ми е хоби, не очаквам да имам супер времена. Но се запалих със сигурност. От 5kmrun научих и за Adidas Runners. Благодарение на тях завърших първия си маратон, както и В100.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Нямам някоя запомняща се история. Но ето тук една. С Алекс бягахме заедно, като целта ни беше да седим една до друга, за да имаме обща снимка. Видяхме фотографа и дадохме знак, че скачаме. Е, скочихме. Малко стъпих на криво при приземяването, но всичко беше точно. След обяд видяхме снимките. Мен ме нямаше.

Благодарим ти Креми за това интервю, успех! 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)