5 камаран на седмицата: Мирослава Антонова

0

Професия/ Работа? Завършила съм Информатика и вече от 23 години работя за Nielsen България. Занимавам се с обработка и анализ на данни, а през последната година, и с оптимизация на процеси.

Представи се, кажи нещо за себе си? Имам две страхотни момчета,  на 13 и 5 години. Съпругът ми обича бягането и ме окуражи да се включа в 5kmrun преди 4 години. Започнахме да бягаме заедно, когато малкият ни син беше на годинка – мама и татко с бебешката количка, а баткото някъде далеч  пред нас:)

От кога бягаш? Започнах да бягам с 5kmrun през 2013 г. Преди това никога не сам бягала повече от 1-2 км, а и това е било инцидентно.

Какво ти харесва в 5kmrun? Възможността да бягам за удоволствие, заобиколена от хора, които също обичат да бягат и които често ме мотивират само с една окуражителна дума или просто с усмивка.  Отчитането на резултата ми помага да подобрявам бягането си, а Южния парк е едно прекрасно място, особено в събота рано сутринта.

Как 5kmrun промени твоето бягане? 5kmrun ми помогна да започна да бягам редовно и да открия удоволствието от бягането.

Какво мислиш за доброволчеството? Това е начин да променим нещата към по-добро със средствата, които разполагаме. Твърдо съм за доброволчеството.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? Нищо. Харесва ми организацията в момента.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Най-голямият ми успех е, че постигнах баланс между работата и семейството.  Имам нужда и от двете, за да се чувствам щастлива

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Тази година много се забавлявахме на игрите организирани след семейното бягане с NN. След оспорвана битка спечелихме втората награда на тегленето с въже и бяхме много горди от победата 🙂

Благодарим ти Мира за това интервю, очакваме ви цялото семейство и на есенното издание на Family Run:)

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)