5 камаран на седмицата: Николай Иванов

0

Професия/ Работа? Работя като Търговски представител

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Николай Иванов, на 31г.от София. Баща съм на 6 деца, с които много се гордея. Обичам интересните и динамични неща както и състезанията и предизвикателствата. През свободното си време обичам да спортувам сред природата, както и да прекарвам свободното си време със семейството си.

От кога бягаш? От 7годишен играя футбол, но през лятото на 2017г.претърпях операция на връзки на коляното и на третия месец след операцията започнах възстановяване с леко бягане и хранителен режим, с който свалих 20 килограма и така започна моята страст към бягането и до ден днешен.

Как се реши да започнеш да бягаш на 5kmrun? За 5км рън, разбрах съвсем случайно, докато се разхождахме една сутрин в Южен парк. И на следващата събота бях на старта. Самата организация е перфектна и това ме мотивира всяка събота да бъда 5км рънец.

Как 5kmrun промени твоето бягане? С течение на времето постигах добри резултати и 5км рън ме мотивира да тренирам повече и повече.                                                                                 На брега на морето.

Къде би ти се искало или плануваш, да пробягаш едно 5kmrun Selfie? На брега на морето.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Организацията на 5км рън е перфектна, но ако аз бях главният организатор, бих направил категория 100 кила и 6 деца 🙂

Личен успех или постижение с което се гордееш? Личните ми рекорди вече са ясни на всички – 6 на брой 🙂 Най-доброто ми бягане в Южен парк е 20:05, успешно завършен маратон София, и Витоша 100. Благодарение на тези завоевания, доизградих и доста качества в характера си, като „никога, не се отказвам и продължавам напред“.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? На един от х-елите, синът ми Марти, участва в късата дистанция и завърши на 63 място. По време на томболата изтеглиха всички номера с 60, само не и неговия, при което той реагира много емоционално, а за нас беше изключително забавно и много се смяхме.

Благодарим ти Ники за това интервю, успех!

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)