5 камаран на седмицата: Петко Станев

0

Професия/ Работа В момента работя в кол център, а преди това куп други неща.

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Петко, роден съм в град Царево. Тази година ще навърша 32 години, имам всестранни интереси в най-различни сфери на живота. Интересувам се и практикувам спорт, практикувам ама май повече гледам, че като се сетя за физическото ми състояние :)))

От кога бягаш? Преди 5кмран бягах само в колективен спорт като футбол и баскетбол. Общо взето с вас започнах да бягам.

Как се реши да започнеш да бягаш на 5kmrun? Ами един колега ми каза за тези организирани бягания, а и преди това бях чувал. Реших да пробвам и ето ме, бягам. Извън някаква игра бягането не ми се нрави, но като бягаш с други хора е супер. Мотивира ме напредъка който правя колкото и малък да е, също и участниците от най-малките до най-възрастните на които откровено се възхищавам.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Започнах да следвам някакъв ритъм, някакво темпо, бягането започна да ми носи удоволствие.

Къде би ти се искало или плануваш, да пробягаш едно 5kmrun Selfie? Някъде в гората може би или в много натоварен голям град, по маршрут който да не обръщаш на 2.5км. Също покрай река ще е много добре.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Не се сещам за нещо което бих променил, достатъчно добре организирано е. Още някое нощно бягане би било хубаво. Искам да изкажа благодарностите си към организаторите, доброволците и всички замесени благодарение на които има 5кмран.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Нямам постижение или личен успех с което чак да се гордея, но се радвам че вече бягам дистанцията без да спирам за почивка или да вървя. Надявам се да привлека някой да идва да бяга.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Преди старта, по време на бягането и след старта винаги е забавно. Веднъж се бях запътил към бягането мислейки че е от 10 часа, но по пътя видях познат който се връща от там, оказа се стартът бил от 9 часа.

Благодарим Петко за това интерю, успех!

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)