5 камаран на седмицата: Тодор Дончев

0

Представи се, кажи нещо за себе си? На 44 г. съм. Завършил  съм право в Софийския университет. Практикувал  съм като адвокат.  Имам фирма  за  производство и търговията  на изделия от гранит и мрамор. Част съм от шахматен клуб ЦСКА , в чиято организационна работа и управителен съвет участвам от повече от 10 години.

В свободното си време , когато ми остава, играя футбол или тенис с приятели, а вече основно бягам :).

От кога бягаш? Като ученик участвах в състезания  между училищата, като  силата ми бяха спринтовите дисциплини, но с  5 kmrun  открих чара на дългите бягания.

Как се реши да започнеш да бягаш на 5kmrun? Имах вече няколко приятели, които участваха в бяганията на 5kmrun  и… определено това се оказа идеалното място да съчетаеш полезното с приятното  :).

Как 5kmrun промени твоето бягане? На първо място го рестартира. От ученическите години не бях бягал за самото бягане, а само като част от футбола и тениса . Понеже предната година бях занемарил последните две по ред причини, съботното бягане с 5 kmrun и XL-те ме върнаха в „правия път“ на активно спортуващите.

Къде би ти се искало или плануваш, да пробягаш едно 5kmrun Selfie? Някъде в „дън гори тилилейски“ 🙂

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? Не мога да се сетя за нещо, което да се нуждае от промяна. Организацията на бягането е повече от добра.

Личен успех или постижение с което се гордееш?  Може би, че все още имам силата да се променям.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Забавно ми е всяко бягане, но не се сещам за нещо определено.

Благодарим ти Тоше за това интервю, успех 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)