5 камаран на седмицата: Цветан Райков

0

Професия/ Работа? Лекар по дентална медицина

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Цветан, на 35 г. от София, Завършил съм Факултет по Дентална Медицина София. Обичам професията си и се опитвам резултата от нещата, които правя да e максимално добър, за което продължавам да уча нови неща постоянно. Обичам дългите разходки, определено съм екстроверт. В последните годините се запалих по изкачването на планинските върхове. Много обичам кучета, алпаки и хипопотами. Често се заплесвам по тях (кучовците участници) по време на 5KmRun :)Любимите ми спортове са футбол, колоездене и бягане. Музиката (метъла) заема много голяма част от ежедневието ми, постоянно търся нови банди и посещавам доста концерти и фестивали.

От кога бягаш? 2015г. ми беше първото бягане на Sofia Morning Run

Как се реши да започнеш да бягаш на 5kmrun? Една събота случайно минах с колелото на старта на 5kmRun. Видах много усмихнати хора, шарено, цветно и следващата събота беше моето първо бягане, което съвпадна с бягането в подкрепа на хората с диабет. След финала си казах, че ще започна да бягам редовно. Като се замисля само, че в събота ще видя толкова прекрасни хора, се мотивирам да бягам и през седмицата.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Бих казал че постави началото и го изгради, станах редовен в бягането и на 5KmRun и самостоятелно.

Къде би ти се искало или плануваш, да пробягаш едно 5kmrun Selfie? Планирам бягане до Копитото, и ми се иска Селфи бягане в Барселона 🙂

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Всичко е страхотно организирано, може би бих сложил постове на няколко места в Южния парк, за да няма хора, които да минават на пряко 😀 Бих организирал бягане с костюми (примерно на различни животинки 🙂

Личен успех или постижение с което се гордееш? Гордея се рекорда ми в 5KmRun – 29.46, 4-те ми успешни участия на Витоша 100.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Oo 🙂 Най-забавните ми случки са свързани с Мустак Рън. Освен че пускам мустак  4 месеца и той пак е къс :), всеки път съм с различна перука и успявам да разсмея доста от участниците, както и „журето“ 🙂 Цялото бягане се превръща в страхотен празник.

Благодарим ти Цецо за това интервю, успех 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)