5 камаран на седмицата: Шукрие Хасан

0

Професия/ Работа? Ученичка съм, иначе това лято работя като промоутърка.

Представи се, кажи нещо за себе си? На 16г. съм, горда бургазлийка 🙂 Уча в ПГСАГ „Кольо Фичето“ – Бургас. Обичам да слушам музика, да пея, обичам животинките, природата, обичам да снимам. Мразя чалга и цигарен дим.

IMG_20160428_205957

От кога бягаш? Ами преди да разбера, че в Бургас също ще се провежда 5kmrun, не излизах да бягам. Освен по ФВС (макар че аз съм една от най-активните в класа и винаги с нетърпение съм чакала да го караме.) Затова пък първите пъти бяха тежки за мен, но хей, ако четеш това и на теб ти е трудно – не се отказвай! :))

Какво ти харесва в 5kmrun? Харесва ми това, че събира и сближава хората. В потвърждение – тук се запознах и с приятеля ми, където наред с всичко, той адски много ми помага и за бягането… Мустафа Мустафа

FB_IMG_1470592891424

Как 5kmrun промени твоето бягане? Както казах по-горе, благодарение на 5кмрън и на Мусито:) станах по-издръжлива (не кой знае колко, но всяка секунда е бонус 😉 Преди не можех да мина трасето без да спра за почивка, а вече дори не спирам. Съвет – ако сте начинаещ: не спирайте, дори да ви боли. Ще мине:)

Въпросът е за бягането, но нека добавя и друго – преди бях много по-срамежлива, а откакто идвам съботите, това се промени.

FB_IMG_1470509706544

Какво мислиш за доброволчеството? Смятам, че е време и аз да бъда доброволец, че е срам и позор със 60 и кусур бягания още да не съм помогнала по някакъв начин. ಠ_ಠ

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? Ами аз лично винаги чакам с нетърпение снимките от Бургас, а те почти винаги биват качвани последни. Не знам как е в другите градове и как успяват толкова бързо да качат всичко. Само това ми е грабнало окото, иначе всичко е тип-топ:)

FB_IMG_1462636606350

Какво представлява Успехът за теб? Успех за мен е когато почувствам удовлетвореността от това, което съм постигнала. Освен това се стремя да не съжалявам за никоя пропусната възможност във времето.

Също така в по-бъдещ план, успех за мен ще бъде да стана родител на свой ред. Искам да съм горда с моите деца, а и от себе си, че съм ги възпитала на човечност, да бъдат силни, умни и целеустремени.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Ами… Хаха 🙂 Сещам се, че веднъж нямах какво да облека, понеже всичко беше или за пране, или вече изпрано, а и беше хладно. Та… ние с мама сме горе-долу един калибър (тя е xs-s, а аз съм s-m), реших да облека нещо нейно, защото как АЗ ще пропусна бягането, което съм чакала седмица 🙂 Та, обух нейния анцуг и тръгнах, но по пътя усетих, че нещо не ми е по мярка – плитък и тесен е, ластика не го държи, постоянно пада, а аз все го вдигам… Обаче си казах – „каквото и да е, ще бягам“! Стартирахме и има-няма 30 метра и ми се наложи да се откажа тотално! Това долнище анцуг не щеше да стои мирен на задните ми части и все падаше надолу, като откриваше други неща… 😀

Мамо, ако четеш това, а ти ще го прочетеш – внимавай какво, кога и как переш! 🙂

12507325_1294766273882302_7186138822928673830_n

За финал си пожелавам всичкото това нещо да продължи още дъъъълго време, та и аз да мога да бягам с количката! На тези, които идват с количките да бягат (без да намират детето като оправдание да не спортуват), едно ще ви кажа – много ме кефите! 🙂

Благодарим Шукрие за това интервю, пожелаваме ти от сърце да имаш свои деца и ще те чакаме с количката…:)

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)