5kmrun Instagram и Tik Tok!

0

Представяме ви нашият най-млад екип за Дигитален Маркетинг на 5kmrun в Instagram и Tik Tok! 🙂

Pro bono, тези младежи ще се заемат със задачата, да създават съдържание за 5kmrun в Instagram и Tik Tok, за да привлечем интереса и да представяме това което правим пред най-младите в нашата бегаческа общност!

Ето ги:

Драган Загорски е част от 5км общността от 2019. След кратка пауза, от началото на годината е сред редовните бегачи в Южен парк.

Драган се занимава с информационна сигурност и управление на проекти, а свободното си време отдава на доброволчество към Спаси София и други организации. Има богат опит в администрирането на социални мрежи на организации и институции.

Даниел Бисеров е на 19 години и голям любител на спорта. През свободно си време играе тенис на маса или посещава фитнеса, а от няколко месеца редовен участник на 5кмрън бяганията. 

Дани е студент по МИО в УНСС и учи паралелно дигитален маркетинг в Софтуни. Именно силният му интерес към социалните медии, креативното дигитално съдържание и маркетинга го мотивират да стане част от нашия social media екип.

Боян Загорски е най-младият член на social media екипа на 5kmrun. Ученик в Първа немска гимназия, 14 годишният Боян вече е запален бегач и амбициозно мери сили с възрастните на 5-те километра.

Желанието на Боян е да запали повече свои връстници по бягането, като през последния месец няколко негови приятели вече се включиха в нашата бегаческа общност.

Благодарности и на добър час! 🙂

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)