ABOPharma XL Щафета по двойки 2024

0

Динамичен и забавен, този формат щафета, ще ви разбие!

Кога: 21.07.2024 г. от 9:00 ч.

Къде: Южен парк – стартът на 5kmrun пред паметника с гълъбите

Как: Отбори от по 2 души или най-точно казано – двойки

Тип двойкиДамска, Мъжка и Смесена

Трасе и дистанция: една обиколка от 2,0 км. Виж трасето:

Какво: Предаване на щафетна палка (2 души в отбор х 3 обиколки за всеки един учстник х 2,2 км), както следва: два щафетни кръга за 2-та участници в двойката или 1-ви пост бяга една 2.о км обиколка – предава на 2-ри пост, който бяга своята 2.0 км обиколка: това представлява един кръг и така общо три пъти си разменят палката за достигането на 6,0 км сумарна дистанция за всеки един от тях или общо 12,0 км за двойката.

Класиране: Обща класация по място и време на трите вида двойки, както и отделни класации за различните типове двойки – Дамска, Мъжка и Смесена.

Регистрация за Щафетата: тук на тази секция, червеният бутон „Заяви участие“

Формиране на двойка: заявяващия участник, добавя своя партньор, като посочва неговото ID – регистрация на 5kmrun

Стартови номера в три цвята Д M С: всяка двойка ще получи комплект стартови номера + щафетна палка. Сетът ще бъде наличен за получаване на съботното бягане в Южен парк на 8 юли, както и по изключение в деня на бягането, един час преди старта!

Сформиране на двойка в деня на бягането: от 7:45 до 8:45 ч. ще се формират случайни двойки на място преди старта по ред на пристигане на участниците.

Такса участие: 50 лв. за двойка / Плащане по банкаEpay или в брой на старта на 5kmrun Южен и Западен парк

Награди: от 1-во до 3-то място за отделните двойки + томбола предназначена за останалите двойки. Наградите и за трите вида щафети, ще бъдат осигурени от нашият спонсор ABOPharma:

Подкрепителен пункт:  Както винаги нашите Партньори от Велинград вода, Harmonica и Пекарна „Въздух“ на Иван Граховски ще свършат останалата работа за нас 🙂

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)