NN Group и Global Sports Communication представят NN Running Team

0

NN Group и Global Sports Communication стартираха уникално спортно партньорство. NN Running Team е първият професионален отбор по бягане в света.

NN Running Team събира на едно място най-добрите бегачи на дълги разстояния в света и най-добрите световни атлети. Елиуд Кипчоге – световен рекордьор и олимпийски шампион, Кенениса Бекеле – победител в чикагския маратон от 2016 г., Флорънс Киплагат и холандската спортистка Абди Нагай са само някои от имената на шейсетте атлета, които участват в отбора, спонсориран от NN Group и Nike. NN Running Team дебютира за първи път като отбор на NN маратона в Ротердам на 09.04.2017 г.

Отборът по бягане на NN ще вземе участие в 150 състезания по целия свят, с цел да наложи по-професионален и по-иновативен поглед върху тази спортна дисциплина. „Работейки със спонсори като NN Group и Nike, ние можем да предложим на нашите спортисти възможно най-добрата подкрепа. Събирайки в един отбор най-добрите спортисти – млади африкански и европейски таланти, всички атлети могат да се докоснат до знанията и опита, които движат днешния свят“, заяви Йос Ерменс, бивш атлет. Като директор на Global Sports Communications вече повече от 30 години, той е ангажиран с подкрепа за редица международни топ спортисти.

От 2015 г. NN Group е активен участник в различни бегачески събития, които насочват и помагат на хората да постигат личните си спортни цели. NN е горд спонсор на десетки спортни събития в Европа и Япония, включително на спортният маратон в Ротердам, маратона „Наха“ в Япония, и маратона Nationale-Nederlanden San Silvestre Vallencana в Мадрид. В България NN е партньор на детските двукилометрови съботни бягания на 5kmrun – NN Kids Run, които се провеждат всяка последна събота на месеца в Южен парк, София. В партньорство с 5kmrun NN организира и своите семейни бягания в София, Варна, Бургас и Пловдив.

Спонсорирайки отбора по бягане, NN Group допринася за по нататъшното развитие на тичането като спорт. „Ние вярваме, че участието на атлетите в отбора по бягане на NN може да мотивира и други“, сподели Ремко Барбие, ръководител на брандинга на NN Group. „Надяваме се, че знанията на отбора по отношение на тренировки, график, храна и дрехи, например, ще вдъхновят и бегачите-любители, което ще доведе до подобряване на техните лични резултати.“ каза още Барбие.

Повече информация за NN Running Team можете да откриете на www.nnrunningteam.com.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)