XL с. Кътина – kак се стига до Старт/ Финалната зона:

0

Как се стига до Старт/ Финалната зона: пред манастир „Св. 40 мъченици“

С автомобил: Малко след центъра на Нови Искър се отбивате в ляво по асфалтов път.

При влизането в с. Кътина Google ще се опита да ви прекара през черен път (виж маркираното в червено на картата). Пропуснете тази отбивка, както и малката уличка покрай реката (още по-зле е) и малко преди центъра на селото, когато видите през вас минимаркет с голямо българско знаме на оградата, завийте остро в дясно по ул. Езеро.

След около 100 метра пътят се разклонява. Хванете десния от двата, продължавате по ул. Езеро.

След още 300 м. ще видите табелка в ляво за манастира. Завийте в ляво и нагоре по ул. Пирамидите.

След около 350 м. ще стигнете T-образно кръстовище с контейнери за боклук срещу вас. Завийте в ляво.

След още 100 метра ще видите манастира вдясно от вас. Там ще бъде и старт/финала. Паркирането е най-добре да е на ул.Пирамидите, която е подходяща. След левия завой при кофите е тясно, като не е препоръчително да стигате до там с автомобила.

С автобус: до Кътина пътува автобус 27, който тръгва от Метростанция Княгиня Мария Луиза. Удобен е автобусът в 8:42, който пристига в Кътина около 9:30. Трябва да слезете на сп. Начало на с. Кътина (2 спирки преди последната). Връщате се съвсем малко назад и тръгвате по улицата успоредно на реката от същата страна на главния път. По първата пряка (ул. Езеро) завивате в дясно и след това по първата в ляво (ул. Пирамидите). Движите се по асфалтов и бетонен път, докато стигнете старта. От спирката до старта имате около 700 м, които поради лекото изкачване ще ви отнемат между 10 и 15 минути.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)