Стани Патрон с еднократно дарение в брой или по банка!

0

Вече една година откакто 5kmrun въведохме система за месечни дарения през платформата Patreon. Към момента имаме над 150 верни благодетели – така наречените “Патрони”, които ежемесечно подпомагат финансово нашата организация.

Също така, много други участници и наши фенове имат желание и готовност да дарят еднократно (по банка или в брой), за да помогнат, както и да станат Патрони, но да не се занимават с карти, платформи и месечни автоматични тегления от сметките им.

За тези хора ние създадохме възможност, а именно:

Ако смятате, че 5kmrun ви носи добавена стойност и искате да подпомогнете финансово нашата дейност с еднократна сума по ваш избор, можете да го направите вече и в брой или по банка, а вашите дарения, ще помогнат 5kmrun да го има и да продължава завинаги, безплатен за всички.

Как се придобива званието „Патрон на 5kmrun“, с други думи Дарител на 5kmrun?

Патрон на 5kmrun, може да бъде всеки, който желае да дари и подкрепи нашата организация със сума мин. от 24 лв. или повече – за срок от една година! Дарението може да се извърши еднократно или на вноски!

Защо 24 лв?

Както споменахме, през 2021 г. започна нашето официално финансиране чрез регулярни месечни дарения, през дарителската платформа Patreon. В тази платформа минималната сума за дарение е 1 евро на месец, т.е. 12 евра (24 лв.) за една година, която сума взехме за база минимум за отреждане на званието “Патрон” за последващ 12 месечен период!

Естествено, доброволните дарители могат да даряват суми по тяхно желание и възможност, което предполага и по-малки суми от 24 лв. годишно!

Нашето обещание е, че 5kmrun ще остане завинаги седмично, безплатно бягане за всички желаещи без ограничения и достъпно до възможно най-широк кръг хора. Това представлява нашият първи и основен принцип.

Повече информация за всички възможни начини за дарение, както и пълен списък на Патроните ВИЖ ТУКhttps://5kmrun.bg/dariteli

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)