5kmrun Сaтелит в Разград със Зелена стъпка

0

5kmrun започна нова инициатива за разширяване провеждането на регулярни 5 км бягания в по-малките градове и населени места на България.

Първо Хасково, сега и Разград, ще се включи в новата ни инициатива 5kmrun Сaтелит! В Разград, стартираме в движение, защото там вече има установена традиция в 5 км паркови бягания, провеждани от местния Клуб Зелена стъпка.

Вече присъединени, първото 5 км бягане в класацията на 5kmrun Selfie, официално ще стартира на 24 януари (неделя) 2021 г. от 10:00 ч.

Клуб „Зелена стъпка“ организира първото парково бягане в Разград на 9 март 2014 година, провеждайки до момента над 330 пет километрови паркови бягания. През същата година клубът организира първите издания на Великденски крос и Лудогорски маратон, а през следващата и годината след нея, стартират пясъчният полумаратон Камчийски пясъци и трансграничния маратон Via Pontica.

Цветанка Пенчева в екип с Венцислав Николов, поемат организацията.

Визитка:

Цветанка Пенчева е сред учредителите на „Зелена стъпка“. Тренира лека атлетика в ученическите си години. Учител по английски език и редовен участник в бегачески събития, както и част от организационния екип на „Зелена стъпка“.

Искаш ли да бъдеш част от екипа на 5kmrun? Вече можеш, да присъединиш своето населено място към картата на градовете на 5kmrun!

ВИЖ КАК:

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)