5kmrun Selfie

0

5kmrun стартира безплатно приложение за 5 км бягане, с което можеш да участваш в общата 5kmrun класация без значение къде и с кого бягаш!

Изтегли лесно това приложение от тук:

Каква е идеята? 24 часа/ 7 дена от седмицата. Всеки желаещ, индивидуално пробягва дистанция от минимум 5 км (може и повече, но си е за негова сметка*), на избрано от него трасе и самостоятелно качва (ъплоудва), своя резултат на сайта на 5kmrun. Два клика, операцията е опростена, автоматизирана и мигновена!

*Предвидили сме толеранс за дистанцията от 4.950 до 5.300 км.! Извън тези граници, предложеният от вас резултат, ще бъде отхвърлен за обработка.


5kmrun Selfie помощно видео: Вижте как става първоначалното стартиране и качване на резултат от бягане!

Линк за достъп и следене на „5kmrun Selfie“ класацията на интернет сайта www.5kmrun.bg, тук: https://5kmrun.bg/selfie/ofc

Какво е това? Нова седмична, безплатна, офлайн, 5 км класация, осъществявана чрез нашето мобилно приложение за iOS и Android. Като формат (ID, пол, възраст, точки, брой бягания, възрастово постижение и тениска), покрива изцяло познатото ни вече същинско съботно бягане, с тази разлика, че всеки участник бяга индивидуално.

От 00:01 ч. понеделник – до 23:59 ч. неделя, 5 км селфи класацията е „отворен процес“, в който всеки бегач участва във временна класация, като има право на неограничен брой качвания на свои 5 км бягания. Без да отчита броя на подадените индивидуални бягания, програмата ще игнорира по-слабите резултати, за да запазва винаги неговото най-добро седмично постижение. Именно със своето най-добро време, всеки участник, ще се съревновава в крайна класация за текущата седмица.

Всяка неделя в 24:00 ч. текущата класацията се затваря, за да се генерира крайна (официална) класация за конкретната седмица.

Въпреки, че 5kmrun Selfie е много подходящо за сегашната ситуация в пандемия, приложението беше замислено преди година с една единствена цел, а именно: да даде възможност за свободно, безплатно 5 км бягане, на хора, които нямат физическа възможност, да взимат участие на същинските ни 5kmrun съботни бягания (София, Варна, Бургас и Пловдив). Това ще рече, че след края на извънредното положение, Selfie приложението ще продължи да функционира и за напред, наравно със същинското 5kmrun съботно бягане!


Първото официално седмично 5kmrun Selfie, започна от седмицата 04-10 май!

Въпреки, че приложението се тества постоянно в реални условия, все пак може да възникват някои дребни технически затруднения или
съпътстващи проблеми, затова се нуждаем от вашият толеранс и разбиране. За всичко това предварително се извиняваме и благодарим.

Вижте и нашите две теми в групата на „5kmrun Общност“: Help Desk и Предложения, мнения и препоръки.
https://www.facebook.com/groups/5kmrun/

Благодарим на основният екип за осъществяване на тази нова придобивка, за които хора и техният труд, ще разкажем, малко по-натам във времето.

Достъп на 5kmrun Selfie на сайта, тук: https://5kmrun.bg/selfie/ofc


Как работи 5kmrun Selfie в няколко стъпки?

1/ Всеки желаещ, трябва да е регистриран еднократно на сайта на 5kmrun.bg. Тези, които вече имат регистрация на 5kmrun.bg, нямат нужда от допълнително действие.

2/ Всеки желаещ, трябва да изтегли нашето 5kmrun приложение за iOS или най-новото ни за Android. Тези, които вече имат нашият арр за iOS, нямат нужда от допълнително действие. Внимание: Старото ни 5kmrun Android приложение, не поддържа Selfie!

3/ Всеки желаещ, трябва да изтегли STRAVA приложение. Тези, които вече имат STRAVA на своите мобилни устройства, нямат нужда от допълнително действие.

4/ След като избягаш своите 5 км със STRAVA, това приложение, ще генерира автоматично резултат с трак в профила ти на STRAVA. Резултатът ще бъде зачетен и приет, само ако е записан в рамките на текущата седмица от понеделник до неделя! С други думи: стари бягания, записани в предходни седмици, не се генерират!

5/ Изисква се log in на нашето мобилно приложение (имейл и парола от 5kmrun.bg регистрация). Достъпва се бутона на новото Selfie, чрез който автоматично се свързвате със STRAVA и там кликате върху записания резултат, с което го качвате (ъплоуд), директно в текущата седмична класация на нашият сайт.

6/ При свързването към Strava ако имате възможност за избор с кое приложение да продължите свързването – изберете Chrome или Safari. Ако  Strava или друго приложение е възможно да имате технически проблеми.

Следващата стъпка е да въведете потребителско име и парола за Strava. Силно препоръчваме да не използвате вход с Facebook, Google или Apple. Причината е че ако има разминаваме между мейла с който сте регистрирани в Strava и в Facebook например – ще свържете профила си с грешен Strava профил.

Последната стъпка е да потвърдите свързването. Уверете се че всички отметки са сложени преди да потвърдите.

ВИЖТЕ ТОВА ПОМОЩНО ВИДЕО:

Някои правила за сигурност и подсигуряване на максимална достоверност на резултатите:

С цел изпращане на коректни данни от индивидуални бягания и от там истинност на крайната класация на официалните резултати , 5kmrun selfie е програмирана да използва точен и безупречен репер: „Личен рекорд на 5kmrun“, който е индивидуален и постигнат по време на съботните ни 5kmrun бягания в София, Варна, Бургас или Пловдив.

За целите, въвеждаме нова терминология с наименование на категории и цветово разграничение, а именно:

Ниво доверие: Доказан /Самостоятелен (Trust Level: Proved / Single)

Зелен / Син / Червен/ Виолетов / Жълт

Официална Класация
Класация Дисквалифицирани

Изтегли лесно това приложение от тук:

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР