“Sport Box Night Run 2018”

0

Септември месец по традиция е месеца на Нощните ни 5 км бягания. Внимание! Нека да не се бъркаме с „Вечерните“, разликата е само час и половина, както и това, че бягаме изцяло на тъмно!

Основен партньор на нощното бягане е Sport Box и както винаги, инициативата ще бъде насочена за информираност и създаване на по-добри и безопасни условия за спорт и бягане в тъмната част на денонощието.

Нощните бягания започват от Южен парк, датата е 29 септември (събота) от 20:30 ч., като в този ден традиционно сутрешно бягане от 9:00 ч. ще има единствено и само в Западен парк, което пък дава възможност да се направи „дубъл“ за деня и удобен шанс за гастрол от Пловдив!

Освен „Нощно“, това бягане е и „VIVACOM Oтборно“! В добавка, нашите приятели от Doppelherz ще заредят всички участници с Допелхерц® систем Колаген 11.000 за здрави и подвижни стави! Богат избор на витамини, минерали и магнезий във всякаква форма за още по-добра спортна форма.

Ето и датите на нощните ни бягания в останалите градове:

Бургас: 29 септ. 20:30 ч. Морска градина в едно с „VIVACOM Oтборно“;
Варна: 20 окт. 20:30 ч. Морска градина;
Пловдив: 20 окт. 20:30 ч. Гребен канал;

И тук в трите града, сутрешни редовни 5 км бягания в този ден не се предвиждат!

Датите се разминават удобно, така че гостуване и разменени „нощни гастроли“ индивидуално и „VIVACOM Отборно“ в четирите града, са изцяло възможни! Освен нощната еуфория и допълнителните SUUNTO точки, ще имате шанс да прибавите и extra участие за „Почетния легионер“, е какво по-яко от това?

След края на бяганията от Sport box са предвидили томбола награди!

Регистрация и инфо:

ВИДЕО от едно наше Нощно на бул. Брюксел:

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)